Toegangspagina voor het gedeelte voorbehouden aan leden van Actina
 
Op deze pagina kun je inloggen in de leden sectie van de site. Enmaal ingelogd heb je een aantal bijkomende mogelijkheden en extra informatie ter beschikking. Verder op deze pagina vind je een volledig overzicht. Ook de instructies om je paswoord aan te vragen worden hier uitgelegd.
 
Login
Paswoord
Automatisch inloggen
Inloggen Vergeten?

Hoe verkrijg ik mijn paswoord?
 
Paswoorden worden opgestuurd via e-mail. Daarvoor moet je e-mail adres natuurlijk bekend zijn in de leden database. Is je e-mail adres gekend dan kan je het paswoord laten opsturen naar je postbus op volgende pagina. Staat je login niet op deze pagina dan is je adres alsnog niet bekend.
 
In dit laatste geval of als je voor het eerst een e-mail adres doorgeeft voor de ledenlijst moet je een e-mail sturen met je e-mail adres naar klaus@actina.be. Daarna wordt je paswoord doorgestuurd naar jouw postbus.
 
Welke mogelijkheden heb ik als ik inlog?

  • De ledenlijst verschijnt volledig met adresgegevens, telefoonnummers, e-mail adres en andere informatie.
  • Je kan zelf je gegevens voor de ledenlijst aanpassen en de opties hoe je op de hoogte gehouden wordt van nieuwe gegevens op de site bepalen.
  • Je kan zelf kalender items toevoegen (zowel duiken als activiteiten).
  • Je kan inschrijven op kalender items die toegevoegd werden door andere leden. De organisator krijgt telkens bij een nieuwe inschrijving een mailtje in de bus.
  • Je kan nieuwe infohoek items toevoegen.
  • Je kan nieuwe artikels toevoegen (verslagen van activiteiten al dan niet voor het Ontspannerke of fotoreportages).